Bijzondere vakantielocaties in Frankrijk:
Home


Prijzen


Contact


Reserveren          Vakantie op het zeiljacht Samain aan de Middellandse Zee, algemene informatie

In de jachthaven van het gezellige en romantische Marseillan, 5 km van de Middellandse zee, ligt het zeiljacht Samain.
 De verkoeling van het water, gecombineerd met een grote hoeveelheid zonuren en de gezelligheid van deze historische stad aan het Etang du Thau, maken Uw verblijf tot een unieke ervaring.

Marseillan is een authentiek Mediterraan vissersdorp, direct gelegen aan het meer van Thau. Het is van de zee afgescheiden door een lang zandstrand. Vanuit Marseillan loopt een prachtige wandelroute langs het meer richting Middellandse zee. Rondom de haven vindt u zonnige terrasjes, goede restaurants en wijnproeverijen. Het 75 vierkante km grootte meer biedt alle watersport faciliteiten, van een georganiseerde boottocht naar het Canal du Midi tot aan het bezoeken van de oester- en mosselkwekerijen.

Met Marseillan Plage, Sète, en Cap d'Agde op een steenworp afstand kunt U genieten van authentieke vissershavens aan de Middellandse zee en van brede witte zandstranden, inclusief een naturisten strand. Bij de stranden is ruime parkeergelegenheid. 
U kunt kiezen uit rustige weidse stranden en bij Marseillan Plage kunt U alle vormen van watersport beoefenen. Ook voor de kinderen zijn er volop activiteiten zoals o.a. ponyrijden en een attractiepark.

Marseillan ligt tussen de grote havenplaats Sete, van waaruit de ferrie naar Marocco vertrekt en het beroemde watersportcentrum Cap d’ Agde. Agde, met haar levendige markt is een bezoek waard vanwege de combinatie van Griekse en middeleeuwse elementen. Er zijn dagtochten mogelijk naar het beschermde natuurgebied van Gardiole of naar het wellness centrum Balaruc-les-bains.

Prachtige oude steden zoals Carcassonne, Narbonne, Arles, Montpellier, Nimes, Sète, Agde en Beziers liggen op goed bereikbare afstanden waar zowel de 
historie als het winkelen geheel aan hun trekken kunnen komen.


Op de volgende bladzijde treft U uitgebreide informatie aan over het verblijf op de boot.

Klik op foto voor een vergroting
Vervolg: Informatie en Foto Galerij over het zeiljacht Samain